radio tomi predvajalnik

policija splosniDanes nekaj pred 3. uro, je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o požaru v Trbovljah. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili, policisti pa so zavarovali kraj in za nujno potreben čas zaradi varnosti evakuirali občane bližnje stavbe. V dogodku ni bil nihče poškodovan.

Tekom dneva so policisti opravili ogled kraja, pri čemer so ugotovili, da se je iz sedaj še neznanega vzroka vnelo vozilo na parkirišču. Z navedenega vozila se je požar nato razširil še na šest vozil parkiranih v neposredni bližini in stanovanjski blok. V dogodku je nastala večja premoženjska škoda na vozilih in objektu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin v zvezi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Podrobnejših informacij vam zaradi interesa preiskave ne moremo posredovati.

Glede na informacije, ki se pojavljajo v medijih pojasnjujemo, da v dogodku ni bil med oškodovanci noben policist in da v vseh primerih, ko se preiskujejo podobna kazniva dejanja (v tem primeru požari), policisti ugotavljajo ali bi lahko bila kakorkoli med sabo povezana.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran