radio tomi predvajalnik

policija splosniDanes, 15. novembra ob 13.30 uri, smo bili obveščeni o oboroženem ropu v eno od trgovin v središču Nove Gorice (Bevkov trg). Po prejemu prijave so policisti in kriminalisti z območja Policijske uprave Nova Gorica takoj začeli z aktivnostmi za izsleditev neznanega storilca. Po prvih podatkih je neznani storilec (oblečen v temnejša oblačila), suhe postave, star približno 30 let in visok okoli 180 cm, vstopil v omenjeno trgovino v središču mesta in od uslužbenke zahteval gotovino, svojo zahtevo pa je podkrepil s predmetom, podobnim pištoli. Kmalu zatem je nepridiprav pobegnil (v smeri Ulice Gradnikove brigade), nato pa se je za njim izgubila vsakršna sled. Storilcu ni uspelo ničesar ukrasti. Med oboroženim ropom nihče ni bil telesno poškodovan.

Kljub intenzivnemu operativnemu delu in zbiranju obvestil novogoriških kriminalistov in policistov do tega trenutka neznanega oboroženega roparja še niso izsledili. Glede navedenega kaznivega dejanja je Policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici). Drugih informacij v tem trenutku javnosti ne moremo posredovati zaradi nadaljnjega interesa kriminalistične preiskave.

Policija v zvezi s tem naproša vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede oboroženega ropa, da jih sporočijo Policiji na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oz. pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran