radio tomi predvajalnik

policija nesrecaMinuli petek, okrog 16. ure je na relaciji Murska Sobota – Vaneča, v križišču Rimska Čarda – Puconci prišlo do prometne nesreča z udeležbo dveh vozil. Voznik osebnega avtomobila je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v osebni avtomobil voznice osebnega avtomobila. Oba voznika in sopotnik so utrpeli lažje telesne poškodbe. Nastalo je za okrog 10.000 evrov materialne škode. Povzročitelju prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

Minulo soboto, okrog 8. ure se je na pomurski avtocesti med izvozom Turnišče in Gančani zgodila prometna nesreča z udeležbo osebnega avtomobila, v katerem je bilo pet oseb, vsi državljani Romunije. Zaradi neprilagojene hitrosti je voznik osebnega avtomobila izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča avtoceste. Pri tem se je vozilo večkrat prevrnilo in obstalo ob ograji avtoceste. V nesreči sta bil dva sopotnika huje telesno poškodovana, dva pa lažje. Nastalo je za okrog 12.000 evrov materialne škode. Zoper voznika osebnega avtomobila bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran