radio tomi predvajalnik

policija splosniJeseniški policisti na Cesti 1. maja v Podmežaklji obravnavajo drzno tatvino iz stanovanjske hiše. Storilec je z lažjo o gradnji telekomunikacijske infrastrukture danes dopoldan okoli 10. ure stanovalko zvabil za hišo, drugi storilec pa jo je v tem času pregledal ter odtujil nakit in denar. Na kraju je bilo opaženo temno sivo vozilo "škatlaste oblike". Lažni izvajalec je visok okoli 165 cm, z okroglim obrazom in star okoli 30 let. Oblečen je bil v temno jakno in jeans hlače, obut pa v črne čevlje.

Informacije lahko sporočite na intervetno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Ko se pri vas pojavijo ljudje, ki jih ne poznate, bodite previdni in poskrbite za varnost svoje lastnine. Stanovanja in hiše ne puščajte odprte ali odklenjene, od vsakega, ki vam kaj ponuja, pa lahko zahtevate, da se vam izkaže. Pri drznih tatvinah storilci ljudi običajno vabijo iz hiše z namenom, da si "nekaj skupaj pogledajo" in jih s tem tako zamotijo, da pozabijo na varnost svoje lastnine. Vmes drugi storilec hišo pregleda in odtuji stvari, kot so zlatnina, ure, denar ipd.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran