radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče z materialno škodo, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo na območju Murske Sobote obravnavali odtujitev denarja in poškodovanje osebnega avtomobila. Na območju Ljutomera obravnavan vlom v gradbeni kontejner, na pomurski avtocesti pa je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejene dokumente o tehnični brezhibnosti vozila. V Murski Soboti je bil odkrit bankovec za 200 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran