radio tomi predvajalnik

policija splosniV nedeljo, ob 4.48, smo bili obveščeni o ropu na bencinskem servisu na Povžanah. Vstopila naj bi dva moška in zaposleni zagrozila s pištolo. V tem je v prostor prišel sodelavec, moška pa sta pobegnila. S kraja so se odpeljali z vozilom Audi A3 proti Materiji.

Nemudoma je stekla policijska akcija in prva policijska patrulja je vozilo opazila nekaj minut zatem. Vozilu so policisti sledili in ga skušali zaustavili, vendar voznik na znake ni ustavil. Na cesti proti Postojni je bil zato odrejen stinger. Voznik ga je povozil pri Hraščah, na regionalni cesti proti Postojni, nato pa peljal naprej s predrtimi pnevmatikami. Ko so v Postojni vozilo ustavili, so bili v njem trije moški (stari 18, 21 in 20 let), vsi državljani Albanije z urejenim statusom prebivanja v Italiji. Prijeti so bili na kraju.

Včeraj je bila opravljena preiskava vozila, zatem pa podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje poskusa ropa (206. člen KZ). Privedeni so bili k preiskovalnemu sodniku, ki je za vse tri po zaslišanju odredil pripor.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran