radio tomi predvajalnik

policija splosniVoznik pod vplivom alkohola
Policisti PP Ljutomer so danes zjutraj malo po 1. uri med kontrolo cestnega prometa v Ljutomeru ustavili voznika osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal 0,92 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Med postopkom se je voznik nedostojno vedel do policista in s tem kršil določila ZJRM-1. Vozniku je bilo zaradi preprečitve nadaljnje vožnje odrejeno pridržanje do istreznitve. Pred opravljanjem varnostnega pregleda pa je voznik sam izročil manjšo prozorno PVC vrečko, v kateri so se nahajali delci neznane rastlinske snovi. Vrečka z vsebino je bila zasežena in bo poslana v analizo.

Zoper občana je bil izdan plačilni nalog za prekršek zoper ZJRM-1, podan pa bo tudi obdolžilni predlog in hitri postopek z odločbo.

Oborožen rop pošte v Veržeju - dopolnitev
Naše informacije glede ropa pošte v Veržeju dne 20.11.2019 dopolnjujemo s podatkom, da je bil v neposredni bližini kraja ropa najden odvržen denar, ki ga je odtujil storilec. Storilec je denar odvrgel zaradi sistema, ki ga je obarval. Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota nadaljujejo z zbiranjem obvestil z namenom izsleditve storilca.

Lep pozdrav,

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran