radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 84 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno prometno nesrečo s hujšimi poškodbami (včeraj). S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in dve tatvini.

V Hrpeljah je nekdo vlomil v hišo. Ko so lastniki prišli domov, so dva storilca zalotili še v hiši, vendar sta pobegnila, s seboj pa odnesla zlat nakit. Policisti intenzivno zbirajo informacije.

Izolski policisti so zasegli osebni avto 35-letnemu domačinu, ker je vozil v času prepovedi. V Sežani pa so policisti 40-letniku zasegli neregistriran skuter, voznik poleg tega nima vozniškega dovoljenja. Obema sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper smo od četrtka, 21. 11. 2019 od 6.00 ure, do danes, 22. 11. 2019 do 6.00 ure, obravnavali 12 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med RH in RS. PP Ilirska Bistrica je obravnavala 10 oseb in PP Koper 2 osebi.

Osebe po državljanstvih:

  • Sirija 7
  • Tunizija 2
  • Alžirija 2
  • Afganistan 1

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran