radio tomi predvajalnik

policija splosniDanes ponoči je na območju Kranja zagorel in delno pogorel stanovanjski objekt. Stanovalec hiše je po prvih podatkih utrpel lažje opekline, pomoč pa mu je bila nudena še zaradi vdihavanja dima. Med intervencijo je bila izvedena tudi evakuacija stanovalcev iz dveh sosednjih objektov, vendar so se že lahko vrnili v svoje domove. Požar je bil omejen na eno hišo, pogasili so ga gasilci. Policisti so po intervenciji zavarovali kraj požara. Ogled se bo opravil danes. Po prvi oceni je nastala večja materialna škoda.

DOPOLNJENO: 23.11.2019 ob 12:21
Okoliščine kažejo, da je zagorelo v kuhinji stanovanjske hiše, ogenj pa se je od tam razširil še na neketere druge prostore v hiši in ostrešje. Objekt je delno pogorel. V hiši je bil takrat samo en stanovalec. Nastalo je za nekaj deset tisoč eurov materialne škode. Tuja krivda je izključena. Z zbranimi obvestili bodo kriminalisti seznanili pristojno državno tožilstvo.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
višji samostojni policijski inšpektor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran