radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti smo bili 13. 11. 2019 malo po 13. uri s strani občana iz Murske Sobote obveščeni, da sta ga med odklepanjem vhodnih vrat stanovanjske hiše napadala dva moška in mu iz žepa odtujila rezervne ključe osebnega avtomobila. Ob njegovem vpitju je iz hiše prišla soseda, neznana storilca pa sta s kraja pobegnila.

18.11.2019 ob 9.28 smo bili policisti s strani očividca obveščeni, da sta dve zamaskirani osebi v mestu Murska Sobota napadli moškega. Pri obravnavi dejanja je bilo ugotovljeno, da gre za istega oškodovanca kot dne 13.11.2019 in ista storilca. Po hitri intervenciji policistov je bil eden izmed storilcev prijet v neposredni bližini izvršenega dejanja. Drug storilec pa naslednji dan. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper 28- in 48-letna osumljena, podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve dveh kaznivih dejanj ropa po II. odstavku 206. člena KZ-1, za katerega je predpisana kazen zapora od treh do petnajst let.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran