radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 68 interventnih dogodkov.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, pet z lažjimi in petnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Prožinska vas
Policijsko poročilo začenjamo s podatki o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj, nekaj čez 11. uro, v Prožinski vasi. 32-letni voznik tovornega vozila je vozil iz smeri Štor proti Šentjurju. Na območju Prožinske vasi, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo svojega vozila ni uspel ustaviti za stoječo kolono vozil in je zavil levo na nasprotno smerno vozišče. V tistem trenutku se je iz smeri Šentjurja pravilno pripeljal 71-letni voznik osebnega avtomobila. Vozili sta trčili, v trčenju se je 71-letni voznik osebnega vozila hudo poškodoval, voznik tovornega pa lažje.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj enkrat ukrepali v javnih prostorih in petkrat v zasebnih.

Vlom v novogradnjo – Otiški vrh
V Otiškem vrhu je neznani storilec vlomil v prostore v izgradnji in ukradel raztezno posodo, dve črpalki in vodovodne klešče.

Vlom v brunarico – Šmartno ob Paki
V Šmartnem ob Paki smo obravnavali vlom v brunarico, last športnega društva. Storilec je ukradel televizor, diaprojektor, več alkoholnih pijač in nekaj drugih stvari.

Vlom v stanovanje - Celje
Na Škapinovi ulici v Celju je storilec vlomil v stanovanje stanovanjskega bloka. Ukradel ni ničesar.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran