radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 261 klicev, od tega 105 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času nismo obravnavali nobenega nedovoljenega prehoda državne meje.

NEVARNA VOŽNJA V CESTNEM PROMETU
Sinoči, okoli 22.25 je 39-letni voznik osebnega avtomobila, v križišču Šarhove ulice in Dravograjske ceste v Mariboru, zaradi neprilagojene hitrosti trčil v osebni avtomobil enako starega voznika osebnega avtomobila. Slednji se je nesreči lahko telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor.

Policisti so ugotovili, da je imel povzročitelj v organizmu 0,96 mg/l alkohola, zato so mu odredili strokovni pregled v zdravstveni ustanovi. Ugotovili so tudi, da je vozil v času, ko mu je bila izrečena prepoved vožnje motornih vozil. Ta je veljavna še do sredine naslednjega leta. Da so mu preprečili nadaljnjo udeležbo v cestnem prometu, so mu zasegli njegovo vozilo. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja v cestnem prometu ga bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Pod vplivom alkohola je bil tudi ponesrečeni voznik, vendar v mejah dovoljenega, saj je imel v organizmu 0,15 mg/l alkohola.

TATVINA Z GRADBIŠČA
Neznani storilec je v noči na 4. 12. 2019, z nezavarovanega gradbišča v Slovenski Bistrici odtujil nekaj gradbenega materiala, več armatur različnih dolžin, iz dveh delovnih vozil pa še okoli 400 litrov nafte.

Materialna škoda znaša okoli 6.000 evrov.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran