radio tomi predvajalnik

policija splosniV manjši prometni nezgodi na Bovškem udeleženi dve osebni vozili
Policisti PP Bovec so včeraj, 4. decembra zjutraj, obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z majhno poškodbo na območju Bovca in v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji (po četrtem odstavku 111. ZPrCP) so policisti odstopili od ogleda kraja prometne nezgode.

Na Ajdovskem se je pri delu poškodoval mlajši delavec
Včeraj, 4. decembra zjutraj, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o delovni nezgodi na območju Ajdovščine, kjer se je pri delu s strojem v enem od podjetij poškodoval (poškodba desne roke) 18–letni delavec. Kasneje mu je bila nudena zdravniška oskrba v šempetrski bolnišnici. O delovni nezgodi so bili obveščeni pravosodni organi (preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici) in pristojna delovna inšpekcijska služba. O vseh ugotovljenih dejstvih obravnavanega dogodka bodo ajdovski policisti s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča I. kategorije z materialno škodo v Šempetru pri Gorici
Včeraj, 4. decembra ob 18.24 uri, so policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije v Šempetru pri Gorici in v kateri sta bili udeleženi dve vozili (tovorno in osebno vozilo). Ugotovljeno je bilo, da je 39–letni voznik tovornega vozila na cesti iz Vrtojbe proti Šempetru pri Gorici zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj vozeče osebno vozilo, s katerim se je peljal 30–letni voznik. Nihče od udeležencev prometne nesreče ni bil poškodovan. Poleg policistov so na kraju prometne nezgode posredovali tudi gasilci JZ GRD Nova Gorica. Policisti so 39-letnemu povzročitelju prometne nesreče zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran