radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 57 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o šestih prometnih nesrečah. V eni se je lažje poškodoval 74-letni pešec, v katerega je na prehodu za pešce, na Mariborski cesti v Celju, trčila 38-letna voznica osebnega vozila. V ostalih prometnih nesrečah je prišlo do materialne škode.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo štirikrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali.

Tatvina traktorja – Spodnje Grušovlje
V Spodnjih Grušovljah smo obravnavali tatvino skoraj novega traktorja znamke New Holand, registrskih številk CE BS-95. Traktor je bil parkiran na dvorišču stanovanjske hiše. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 43.000 €.

ukraden traktor 

Simbolična fotografija ukradenega traktorja

Tatvina osebnega vozila - Velenje
V Velenju smo obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Renault Megane Grandtour, bele barve, letnik 2018, registrskih številk LJ 04 KNF. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču stanovanjskega bloka na Šaleški cesti v Velenju.

Vlom v stanovanjsko hišo - Vešenik
V Vešeniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je več kosov nakita.

Tatvina - Velenje
V Velenju je neznani storilec z drogov ob nogometnem stadionu ukradel šest zastav.

Tatvina goriva- avtocestno počivališče Lopata
Na avtocestnem počivališču Zima smo obravnavali tatvino goriva. Storilec ga je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

Poškodovanje vozil - Velenje
Na parkirišču pri železniški postaji v Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prepiknil vse štiri pnevmatike. V Velenju smo včeraj obravnavali še eno poškodovanje vozila. V tem primeru je storilec z ostrim predmetom na vozilu naredil več risov.

Tatvina otroškega vozička – Slovenj Gradec
S hodnika stanovanjskega bloka na Celjski cesti v Slovenj Gradcu je včeraj nekdo ukradel otroški voziček znamke CYBEX, črne barve na katerem je bila zimska vreča črno zlate barve. Storilec je z dejanjem lastnici povzročil okoli 1.000 € škode.

Kršitev javnega reda in miru in tatvina
V dopoldanskih urah smo bili obveščeni da je na Prevaljah neznani storilec izpred vhodnih vrat stanovanja v stanovanjskem bloku ukradel nove športne copate, vredne dobrih 100 €, stare pa pustil na kraju. V popoldanskih urah smo pred trgovskim centrom v Ravnah na Koroškem obravnavali kršitev javnega reda in miru ter pridržali 26-letnega kršitelja, ki je imel obute ukradene športne copate. Le te bomo vrnili lastniku. 26-letnika bomo zaradi kršitve javnega reda in miru oglobili, zaradi tatvine copat ga bomo kazensko ovadili.

Vlom - Dolič
V Srednjem Doliču smo obravnavali vlom v prostore kulturnega društva. Storilec je ukradel nekaj gotovine in radiator.

Poskus vloma – Draža vas
V Draži vasi je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat vozila je lastniku povzročil za okoli 500 € škode.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran