radio tomi predvajalnik

policija nesrecaPoliciste OKC PU Nova Gorica so včeraj, 5. decembra popoldne, obvestili o prometni nesreči III. kategorije na regionalni cesti med naseljema Ozeljan in Ajševico in v kateri je bil huje poškodovan 43–letni voznik osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je omenjeni voznik včeraj ob 17.40 uri vozil po regionalni cesti iz Ozeljana proti naselju Ajševica. Ko je z vozilom pripeljal izven naselja Šmihel (Mestna občina Nova Gorica) je po izpeljavi blagega levega ovinka na ravnem delu vozišča iz neznanega razloga zapeljal desno izven vozišča na avtobusno postajališče, kjer je z prednjimi kolesi avtomobila trčil ob betonski robnik. Od tam je z osebnim vozilom zapeljal čez pločnik in nato s prednjim delom avtomobila trčil v zidano avtobusno čakalnico izven desnega roba vozišča. Po trčenju je vozilo obstalo v čakalnici, 43-letni voznik pa ukleščen v vozilu. Kasneje so hudo poškodovanega voznika s tehničnim posegom iz vozila izvlekli gasilci JZ GRD Nova Gorica.

Na kraju so bili poleg prometnih policistov in poklicnih gasilcev tudi reševalci NMP ZD Nova Gorica, ki so poškodovancu na kraju nudili prvo pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico; stanje hudo poškodovanega voznika je zelo resno.

S strani policistov je bil v nadaljevanju postopka odrejen strokovni pregled. Glede prometne nezgode smo obvestili tudi pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici). Prometni policisti nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin hude prometne nesreče in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih pisno obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran