radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 42 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 98 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in tri tatvine. Intervenirali so zaradi kršitve javnega reda in miru.

V Kopru je nekdo vlomil v parkiran kombi, v vozilu vse premetal, odnesel pa ni nič.

Vlomili so v stanovanje na Južni cesti v Izoli. Iz stanovanja je storilec ukradel starejši moški zapestni uri Omega in Movado, zlato verižico in tri pare manšetnih gumbov.

Ob 20.48 smo bili obveščeni, da je zagorela domača delavnica v Izoli. Požar so gasilci pogasili, policisti pa bodo danes opravili ogled kraja. Po nestrokovni oceni bo škoda med 5.000 in 10.000 evrov.

Ponoči se je sprožil alarm v restavraciji v Dekanih. Ugotovljeno je bilo, da je nekdo vlomil, vendar iz objekta ni bilo nič ukradenega. Vlomilca je verjetno pregnal alarm.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper so policisti od torka, 10. 12. 2019 od 6.00 ure, do srede, 11. 12. 2019 do 6.00 ure, obravnavali dve osebi (državljana Sirije in Maroka), ki sta nedovoljeno prestopili državno mejo med RH in RS. Obe osebi so obravnavali policisti PP Koper.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran