radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, 13. decembra ob 10.52 uri, smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na cesti Most na Soči – Bača pri Modreju (območje naselja Postaja) na Tolminskem. Po prvih zbranih podatkih je 74–letni voznik osebnega avtomobila (v njegovem vozilu je bila tudi 79-letna sopotnica) peljal iz Mosta na Soči proti Bači pri Modreju, med vožnjo pa je njegovo vozilo na cesti začelo vijugati zaradi česar ga je za njim vozeči voznik osebnega avtomobila začel opozarjati s svetlobnimi in zvočnimi opozorilnimi znaki. Približno 200 metrov pred križiščem za Podbrdo je starejši voznik zapeljal na vozni pas namenjen za vožnjo vozil iz nasprotne smeri in posledično čelno trčil v osebni avtomobil, s katerim se je pravilno po svojem voznem pasu pripeljala 33–letna voznica. Z nadaljnjim zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 74-letnega voznika tik pred prometno nezgodo zaobšla slabost.

V prometni nesreči sta bila 74-letni voznik in 33-letna voznica lažje poškodovana. Kasneje so obema poškodovanima osebama na kraju zdravniško oskrbo nudili reševalci NMP ZD Tolmin, zatem pa so oba z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Poleg prometnih in tolminskih policistov so na kraju posredovali tudi gasilci PGD Tolmin, ki so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom izvlekli poškodovano osebo iz vozila in nudili pomoč reševalcem.

Zaradi prometne nesreče je na cesti Bača Pri Modreju - Most na Soči med odcepom za Postajo in Bačo pri Modreju je bil promet urejen izmenično enosmerno do 12.52 ure, ko je bila cesta na tem območju ponovno odprta za ves promet. Prometni policisti bodo glede na vse okoliščine prometne nezgodo s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran