radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Maribor so, v času od 7. ure 13. 12. 2019 do 7. ure 14. 12. 2019, ob svojem rednem delu obravnavali naslednje posebej izstopajoče dogodke.

VLOM V HIŠO:
V času od 13.12.19 do 14.12.19, je neznani storilec vlomil skozi pritlično okno stanovanjske hiše v okolici Maribora in odtujil denar, ure in zlatnino v skupni vrednosti približno 20.000 evrov.

VLOM V STANOVANJE:
Neznani storilec je 13.12.2019, v dopoldanskem času, vlomil skozi vhodna vrata v stanovanje v stanovanjskem bloku v Mariboru in odtujil denar in zlatnino, ter s tem lastnika oškodoval za približno 15.000 evrov.

POŽAR:
13.12.2019, okoli 20. ure, je zagorelo v večstanovanjski stavbi v Mariboru. Ogenj se je razširil na tri stanovanja ter ostrešje in streho. V požaru je ena oseba zadobila lahke telesne poškodbe in je bila odpeljana v UKC Maribor, kjer je ostala na zdravljenju. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 30.000 evrov. Požar so omejili in pogasili gasilci.

Drugih odmevnejših dogodkov policisti Policijske uprave Maribor niso obravnavali.

Gorazd Blanuša
samostojni policijski inšpektor I
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran