radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Maribor, smo v času od 7. ure, 14. 12. 2019, do 7. ure, 15. 12. 2019, na telefonsko številko policije 113 za klice v sili, sprejeli skupno 298 klicev, od tega 94 takšnih, ki so zahtevali posredovanje najmanj ene policijske patrulje na kraju dogodka.

Obravnavali smo 18 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine, vlomi in poškodovanja tuje stvari.

Na področju javnega reda in miru smo obravnavali 8 kršitev, od tega 6 na javnem kraju in 2 v zasebnih prostorih.

Na področju prometne varnosti smo obravnavali 30 prometnih nesreč, pri katerih je bilo 5 oseb lahko telesno poškodovanih.

Enemu večkratnemu kršitelju cestnoprometnih predpisov je bilo zaseženo motorno vozilo.

Policisti postaje mejne policije Gruškovje so 14. 12. 2019 pri opravljanju temeljite mejne kontrole med tovorom v tovornem vozilu odkrili štiri državljane Afganistana, ki se je tako poskušali izmakniti mejni kontroli. Tujci so bili po končanem postopku mejne kontrole vrnjeni v Republiko Hrvaško.

Albin Gradišnik, spec.
samostojni policijski inšpektor I
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran