radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 371 klicev, od tega 105 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času nismo obravnavali nobenega nedovoljena prehoda državne meje.

POŽAR
Včeraj, ob 10.47 smo bili obveščeni o požaru v delavnici z viličarji v kraju Vosek. Gorelo je v zaklenjeni delavnici, velikosti 13 x 12 m. Požar so pogasili gasilci. Poškodovan ni bil nihče. V času požara v objektu ni bilo nikogar.

Policisti so z ogledom kraja požara ugotovili, da je ogenj izbruhnil v elektro omarici delavnici, od koder se je razširil po delavnici, v priročno skladišče na podstrešju in na ostrešje, ki je v požaru delno zgorelo. V delavnici je med požarom zgorelo različno orodje, rezervni nadomestni deli viličarjev, hidravlična stiskalnica, delno pa je zgorelo sedem viličarjev, znamke Linde, različnih tipov.

Po nestrokovni oceni znaša materialna škoda okoli 150.000 evrov. Ker policisti niso ugotovili znakov kaznivega dejanja, bodo pristojnemu tožilstvu podali poročilo.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran