radio tomi predvajalnik

pozarKriminalisti so zaključili z ogledom kraja včerajšnjega požara v okolici Radovljice. Okoliščine kažejo, da je okoli 21. ure zagorelo pri dimniku, ki je vgrajen med stanovanjsko hišo in gospodarskim poslopjem, kjer se je tudi razvil požar. Iz gospodarskega poslopja se je ogenj v nadaljevanju razširil še na del ostrešja stanovanjske hiše. Tuja krivda za požar je izključena. Poškodovan ni bil nihče, iz poslopja pa je bila med intervencijo rešena živina. Na ostrešju in starejših pripomočkih za kmetijstvo je nastalo za nekaj deset tisoč eurov materialne škode. Požar so pogasili gasilci. Z ugotovitvami bodo kriminalisti seznanili pristojno državno tožilstvo.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran