radio tomi predvajalnik

policija splosniV Solkanu zagoreli zabojniki za smeti
Policiste OKC PU Nova Gorica so včeraj, 13. januarja popoldne, obvestili o požaru zabojnika za smeti v Solkanu. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec včeraj okoli 17.20 ure zanetil požar v plastičnem zabojniku (za papir), ki je bil postavljen na prostoru namenjenem za tovrstne zabojnike. Vanj je vrgel neznano gorljivo snov, tako da je omenjeni zabojnik za smeti v celoti zgorel in po dejanju odšel neznano kam. Zaradi gorenja sta bila poškodovana še dva plastična zabojnika. Na kraju so posredovali gasilci JZ GRD Nova Gorica, ki so požar na zabojnikih pogasili. Nastala je materialna škoda v višini približno 3.000 evrov. Novogoriški policisti bodo po zaključku preiskave in na podlagi vseh ugotovljenih dejstev primer zaključili s kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča I. kategorije s pobegom na Goriškem
Policisti PP Nova Gorica so včeraj, 13. januarja ob 19.43 uri, obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom v Novi Gorici. Po prvih zbranih podatkih je zaenkrat še neznani voznik neznanega osebnega vozila včeraj pozno popoldne blizu tamkajšnjega zdravstvenega doma (Rejčeva ulica) trčil v parkirano osebno vozilo znamke Renault Clio in ga poškodoval (poškodba zadnjega desnega blatnika). Ko bodo policisti PP Nova Gorica povzročitelja prometne nezgode izsledili, mu bodo zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Na Ajdovskem iz prometa izločili mlajšega kršitelja cestnoprometnih predpisov
Policisti PP Ajdovščina so danes, 14. januarja ob 11.01 uri, v naselju Potoče, kjer je hitrost omejena na 50 km/h, 21–letnega vozniku (začetniku) osebnega avtomobila izmerili hitrost 67 km/h. Omenjeni voznik je vozil v smeri Ajdovščine. Prav tako je bilo v nadaljevanju postopka ugotovljeno, da je mlajši voznik vozil s pretečenim vozniškim dovoljenjem. Ajdovski policisti so mu na podlagi 23. člena Zakona o pravilih cestnega prometa vozilo zasegli. Kršitelja cestnoprometnih predpisov čaka še srečanje s sodnikom, saj bo zoper njega podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Poškodovanje zapornice na železniškem prehodu na Ajdovskem
Policisti PP Ajdovščina so včeraj, 13. januarja ob 19.19 uri, obravnavali poškodovanje zapornice na železniškem prehodu med vasjo Kamnje in Dobravljami. Poškodovanje omenjene zapornice je opazil uslužbenec SŽ pri kontroli železnice. Po prvih ugotovitvah je bilo Slovenskim železnicam povzročena materialna škoda v višini približno 300 evrov. S strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon suma kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari, zato bodo policisti PP Ajdovščina o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili novogoriško Državno tožilstvo.

Poškodovanje osebnega vozila na parkirišču v Kromberku
Včeraj, 13. januarja nekaj pred 9. uro zjutraj, so policiste obvestili o poškodovanju parkiranega osebnega vozila znamke Ford na parkirnem prostoru v Kromberku pri Novi Gorici. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do poškodovanja omenjenega osebnega avtomobila(poškodba desne strani vozila) prišlo včeraj zjutraj s strani neznanega vozila. Policisti PP Nova Gorica so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Pred časom skušali vlomiti v stanovanjsko hišo na Goriškem
Policisti PP Nova Gorica so včeraj, 13. januarja okoli poldneva, obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo v Kromberku pri Novi Gorici. Z zbiranjem obvestil in ogledom je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v obdobju zadnjih nekaj mesecev s pomočjo neznanega predmeta skušal vlomiti skozi balkonsko okno stanovanjske hiše, vendar je od dejanja odstopil in odšel neznano kam. Novogoriški policisti bodo na podlagi ugotovljenih dejstev policijske preiskave podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran