radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

Malo pred 10.00 uro je prišlo do ropa v naselju Beznovcih. Ugotovljeno, da je neznani storilec prišel v stanovanjsko hišo in starejšo žensko zvezal, ter si protipravno prilastil denar. S kraja je pobegnil s temnejšim vozilom. Vse, ki bi o ropu karkoli vedeli prosimo, da nam to sporočijo na tel. št. 113 ali na najbližjo policijsko postajo. Soboški policisti so obravnavali še tatvino senzorjev iz vrat in goljufijo, radgonski pa tatvino goriva na bencinskem servisu in tatvino denarja iz bančne kartice.

V Ljutomeru na avtobusni postaji sta bila izsledena dva tujca, katera sta na nedovoljen način vstopila v našo državo. Po končanem postopku je bil eden vrnjen hrvaškim varnostnim organom drugi mladoletni pa je zaprosil za azil.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so petrovski policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran