radio tomi predvajalnik

policija splosniNa glavni cesti Hrušica – Kranjska Gora je na krajšem odseku med križiščem za Mojstrano in vasjo Dovje zaradi del na cesti spremenjen prometni režim. Na tem odseku je do nadaljnjega promet urejen izmenično enosmerno, s semaforji. Po potrebi se bo promet urejal tudi ročno. V času prometnih konic in preko vikendov bo promet lahko oviran, možni so zastoji. Taka prometna situacija bo predvidoma trajala do sredine letošnjega leta, z možnimi vmesnim odprtjem dvosmernega prometa – predvidoma v času javnih prireditev Vitranc in Planica. Voznike pozivamo k upoštevanju prometnih pravil in razumevanju. https://www.facebook.com/policijaKR/posts/2482870188597121

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran