radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 277 klicev, od tega 83 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času smo obravnavali en primer nedovoljenega prehoda državne meje.

Včeraj dopoldan so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor pri bivšem mejnem prehodu Jurij imeli v postopku dva državljan Afganistana. Ugotovili so, da sta v Republiko Slovenijo nedovoljeno vstopila na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje. To sta storila tako, da sta že na Hrvaškem prerezala cerado enega od priklopnih tovornih vozil, se skrila med tovorom in se tako izognila mejni kontroli. Policisti jih bodo po končanem postopku vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Vlom v hišo
Neznani storilec je med 7. in 16. 1. 2020, skozi balkonska vrata na terasi vlomil v stanovanjsko hišo na Rosinovi ulici v Mariboru. Hišo je preiskal in iz nje odtujil več kosov nakita. Materialna škoda znaša okoli 10.000 evrov.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran