radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 12 obvestil o prometnih nesrečah – v štirih primerih gre za nesreče s telesnimi poškodbami;
  • 3 kršitve predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.
  • Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so bila zasežena tri vozila.

Dogodki:

  • Policisti so včeraj obravnavali eno smučarsko nesrečo. Gre za padec deskarke, ki je bila v nesreči na smučišču udeležena sama. Nudena ji je bila zdravniška pomoč.
  • Včeraj popoldan so kranjski policisti na Zoisovi ulici obravnavali požar za zabojniku za smeti.
  • Blejski policisti so včeraj v Koritnem obravnavali voznika tovornega vozila, ki ni upošteval prometne signalizacije in je z ustavitvijo zaradi tovora na cesti povzročil oviro ter zaprtje ceste. Voznika policisti obravnavajo v prekrškovnem postopku.

policija splosniPromet
Gorenjski policisti so v zadnjem dnevu obravnavali štiri prometne nesreče s telesnimi poškodbami. V Kranju in Radovljici sta včeraj po dva udeleženca z osebnima avtomobiloma trčila zaradi neupoštevanja pravil o prednosti, pri Kamni Gorici pa je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v osebni avtomobil, ki je vozil nasproti. Še eno nesrečo s telesnimi poškodbami so policisti obravnavali danes ponoči. Na gorenjski avtocesti so trčila tri vozila. Obvestilo o nesreči smo vam že posredovali.

Kriminaliteta
V Podhomu je bilo vlomljeno v dva objekta. Odtujeno je bilo orodje manjše vrednosti. V Prebačevem pa je bilo odtujeno vozilo Mercedes vito, kovinsko-srebrne barve, letnik 2004, registrskih oznak NM E6-954.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran