radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 141 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine. Intervenirali so dvakrat zaradi kršitve javnega reda in miru.

V Portorožu je nekdo včeraj ponoči s parkiranega osebnega avtomobila Porsche Cayenne ukradel prednji dve in zadnje desno kolo, prednja žarometa ter zadnjo luč s kamero. Škode je za približno 15.000 evrov.

Na gradbišču pri Divači so neznanci ukradli dve kameri, vredni 500 evrov.

Ob 14. uri je bila prometna nesreča na stari Šmarski cesti v Kopru. Ugotovljeno je bilo, da je 53-letna voznica osebnega avtomobila z okolice Kopra zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v 15-letnega voznika mopeda iz Kopra, ki je vozil pred njo. Mladoletnik je padel in se lažje poškodoval, povzročiteljici sledi plačilni nalog.

V Jelšanah pri Ilirski Bistrici je nekdo vstopil v hišo in ukradel gotovino.

V Pivki pa je nekdo vlomil v hišo in prav tako ukradel nekaj gotovine iz denarnice na kuhinjskem pultu.

Ob 3.13 so policisti v Luciji ustavili 23-letnega državljana Srbije, kateremu je alkotest pokazal 0.64 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odrejeno mu je bilo pridržanje (po 24/1 ZPrCP-1), začasno odvzeto vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog (po 105/5-4 ZPrCP-1).

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper so policisti od torka, 21. 1. 2020 od 6.00 ure, do danes, 22. 1. 2020 do 6.00 ure, obravnavali državljana Turčije (na območju PP Ilirska Bistrica), ki je nedovoljeno prestopil državno mejo med RH in RS. Tujec je bil že vrnjen na Hrvaško, izdan mu je bil tudi plačilni nalog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran