radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 196 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in v Sevnici zasegli vozila dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj. Posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilništva, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi in tatvine
V naselju Brezov Log v Novem mestu je popoldne nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in vlomil v dve stanovanjski hiši. Iz ene hiše ni ničesar odtujil, v drugi pa je pregledal prostore in našel ter odtujil zlat nakit in prenosni računalnik. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 3000 evrov škode.

Nezakoniti prehodi državne meje
Policisti PU Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju krajev Gornja Težka Voda, Loke in Trebnje izsledili in prijeli tri državljane Maroka in državljana Afganistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran