radio tomi predvajalnik

policija splosniTatvina registrskih tablic:
Dne 25.1.2020 ob 10.29 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o tatvini registrskih tablic s taksi vozila v Novi Gorici. Patrulja je na kraju ugotovila, da 54 letni storilec, državljan Slovenije po grožnjah taksistki s taksi vozila odvzel obe registrski tablici ter v vrata avtomobila vrgel pločevinko in ji s tem poškodoval vrata. Policisti so registrske tablice zasegli, zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba.

Kršitev CPP in zaseg vozila:
Dne 25.1.2020 je ob 23.52 uri patrulja PPP Nova Gorica v naselju Kromberk ustavljala osebno vozilo, ki je kljub zakonski omejitvi 50 km/h vozilo 73 km/h. Vozilo na znak policistov ni ustavil temveč nadaljeval z vožnjo. Voznika so policisti kmalu izsledili in ugotovili, da je vozilo vozil 16 letni voznik. Vozilo so policisti zasegli, zoper mladoletnika bo podan obdolžilni predlog.

Kršitev JRM:
Dne 26.1.2020 ob 02.19 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Tolminu.

Policisti so na kraju ugotovili, da je varnostnik zoper 23 letnega moškega uporabil fizično silo, ker ni upošteval prepovedi vstopa v lokal zaradi predhodnih kršitev v lokalu. Zoper moškega bo uveden hitri prekrškovni postopek.

Prometna nesreča:
Dne 27.1.2020 ob 09.34 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči I. kategorije na parkirnem prostoru na Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici. Policisti so na kraju ugotovili, da gre za prometno nesrečo z majhno poškodbo in ob izpolnjevanju pogojev, odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Dušan POVŠE
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran