radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo ta konec tedna obravnavali 192 interventnih dogodkov.

Policijsko poročilo začenjamo s tragičnim sobotnim dogodkom, ubojem na Polzeli, ki ga je osumljen 43-letni moški, ki je vzel življenje 69-letnemu moškemu. Več podatkov o sobotnem dogajanju bomo predstavili na današnji novinarski konferenci.

V nadaljevanju najprej o petkovem dogajanju.

Petek, 31. januar 2020

Tatvina - Celje
Na Prijateljevi ulici v Celju, je neznani storilec iz stanovanja ukradel več oblačil, dokumente, jedilni pribor in več hrane iz hladilnika.

Vlom - Velenje
Na Kosovelovi ulici v Velenju smo obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka, od koder je storilec ukradel gorsko kolo.

Tatvina vozila - Celje
V Celju, na Kidričevi ulici, smo obravnavali tatvino vozila znamke Citroen Jumper, bele barve, letnik 2002, registrskih številk CE VH 403.

Tatvini goriva - Tepanje
Na avtocestnem počivališču Tepanje smo obravnavali dve tatvini goriva. Ukrajinskemu vozniku tovornega vozila je neznanec iz rezervoarja ukradel okoli 400 litrov goriva, madžarskemu vozniku pa dobrih 700 litrov.

Sobota, 1. februar 2020

Vlom v vozilo – Nova Cerkev
V soboto je neznani storilec na vozilu parkiranem na parkirišču pokopališča v Novi Cerkvi razbil šipo okna na zadnjih vratih in iz vozila ukradel žensko torbico.

Tatvina - Celje
Na Dečkovi cesti v Celju je neznani storilec iz odklenjenega vozila ukradel denarnico z dokumenti, bančnimi karticami in gotovino.

Rop - Celje
Nekaj pred 20. uro smo bili obveščeni o ropu. Neznani storilec, visok okoli 195 cm, zamaskiran in oblečen v temna oblačila, je v trgovini na Ljubljanski cesti v Celju, z orožjem zagrozil prodajalcu in zahteval denar. Ko ga je dobil je pobegnil.

Nedelja, 2. februar 2020

Na območju Šmarja pri Jelšah umrl 75-letni moški
Včeraj zjutraj smo bili obveščeni, da so v kurilnici stanovanjske hiše na območju Šmarja pri Jelšah našli mrtvega 75-letnega moškega, ki je v kurilnici najverjetneje poskušal pogasiti požar, vendar je med gašenjem iz za zdaj še neznanega vzroka omagal in umrl. Preiskava o vzroku smrti še poteka. Okoliščin, ki bi kazale na nasilno smrt, pri ogledu nismo zaznali.

Tatvina - Celje
V popoldanskih urah smo bili obveščeni o tatvini, do katere je prišlo v prostorih celjskega sejmišča. Neznanec je z razstavne mize ukradel motorno žago, prijavitelju iz žepa bunde na razstavnem prostoru še denarnico z dokumenti in gotovino.

Zasegi vozil
Od petka do danes smo petim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, zasegli vozila.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran