radio tomi predvajalnik

policija splosniTatvini in vlom
Včeraj je neznani storilec v Moravskih Toplicah odtujil žensko in moško kolo znamke Dema. Moško kolo je bilo črne barve z belim napisom, žensko pa bele barve z rdečim napisom. Nastalo je za okrog 400 evrov škode. Prijavitelj je odstopil od pregona.

Od oktobra 2019 do včeraj je neznani storilec iz odklenjene lope ob starejši hiši v Beltincih odtujil tri starejše vrtne kosilnice. Nastalo je za okrog 200 evrov škode. Prijavitelj je odstopil od pregona.

Včeraj je neznani storilec vlomil v delavnico v Lutvercih in iz notranjosti odtujil različno električno orodje. Nastalo je za okrog 480 evrov škode. Prijavitelj je odstopil od pregona.

Informativna dneva na Policijski akademiji
Jutri ob 10. in 13. uri ter v soboto ob 10. uri, vabimo vse, ki jih zanima poklic policista na informativne dneve v Policijsko akademijo v Tacen. Več na: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/102669-vabilo-na-informativni-dan-v-policijski-akademiji

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran