radio tomi predvajalnik

policija splosniPrometna nesreča I. kategorije s pobegom v Kromberku pri Novi Gorici – poziv pobeglemu vozniku in očividcem prometne nezgode
Policist PP Nova Gorica so včeraj, 12. februarja popoldne, na območju Kromberka pri Novi Gorici (ulica Pri hrastu) obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom. Po sedaj zbranih podatkih se je 60-letni voznik včeraj okoli 16.30 med vožnjo v bližini ene od stanovanjskih hiš v omenjenem naselju pri srečevanju z osebnim vozilom iz nasprotne smeri zaradi ozkega vozišča vozilom zaustavil. Takrat pa se je zaenkrat še neznani voznik neznanega osebnega avtomobila, sive barve, goriškega registrskega območja, ki je vozil za njim, zaradi prekratke varnostne razdalje zaletel v zadnji del njegovega vozila. Kasneje je povzročitelj s kraja odšel neznano kam ne da bi oškodovancu nudil ustrezne podatke oz. o nezgodi obvestil policijo.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti Policijske postaje Nova Gorica pozivajo pobeglega voznika in vse, ki bi lahko policiji glede prometne nesreče nudili koristne informacije, da se zglasijo oz. jih pokličejo na Policijsko postajo Nova Gorica, Sedejeva ulica 11, telefon (05) 303 44 00, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Na poti iz Sabotina našli obnemoglo osebo
Včeraj, 12. februarja ob 18.15 uri, smo bili s strani Regijskega centra za obveščanje obveščeni o obnemoglem planincu na poti iz Sabotina. Poleg policistov PP Nova Gorica so bili na kraj s strani pristojne službe napoteni tudi pripadniki Enote za hitro posredovanje Mestne občine Nova Gorica, ki so na kraju 57–letnemu moškemu nudili prvo pomoč (zaradi zdravstvenih težav) in ga prenesli do reševalnega vozila, kjer so ga prevzeli reševalci NMP ZD Nova Gorica. Po nudeni oskrbi so ga reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Na smučišču Cerkno se je lažje poškodovala mlajša smučarka
Včeraj, 12. februarja ob 14.21 uri, smo bili s strani nadzornika na smučišču Cerkno obveščeni, da se je med smuko na omenjenem smučišču poškodovala mlajša smučarka (otrok). Ugotovljeno je bilo, da je mlajša smučarka smučala kot tretja v skupini otrok po progi Počivalo. Med smuko jo je zaneslo v desno izven proge na travnato površino ob progi in nato trčila v bližnje drevo. Kasneje so poškodovani smučarki nudili pomoč reševalci NMP ZD Idrija in jo nato odpeljali na nadaljnji pregled v ljubljanski klinični center. Tam je bilo ugotovljeno, da je smučarka lažje poškodovana. Idrijski policisti so glede na vsa ugotovljena dejstva tujo krivdo izključili.

V prometni nesreči v Rožni Dolini pri Novi Gorici udeleženo osebno vozilo
Prometni policisti so včeraj, 12. februarja ob 23.23 uri, obravnavali prometno nesrečo I. kategorije v Rožni Dolini pri Novi Gorici in v kateri je bil udeležen 26-letni voznik osebnega avtomobila. Slednji je vozil v krožnem križišču v Rožni Dolini in se pri odcepu za šempetrsko obvoznico zaradi neprilagojene hitrosti zaletel v drog javne razsvetljave. V prometni nesreči voznik ni bil poškodovan. Policisti so mu zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog (neprilagojena hitrost, kršitev 45. člena ZPrcP).

Neznanec si je prilastil izgubljeni telefon
Včeraj, 12. februarja zjutraj, so policisti PP Nova Gorica obravnavali sum kaznivega dejanja zatajitve na Goriškem. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec neznano kje v Novi Gorici našel in si prilastil izgubljeni mobilni telefon znamke Samsung Galaxy 9+, temno modre barve in odšel neznano kam. Novogoriški policisti bodo v zvezi z omenjenim primerom po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tatvina računalniške opreme na Goriškem
Prav tako so policisti PP Nova Gorica včeraj, 12. februarja, obravnavali kaznivo dejanje tatvine na škodo ene od šolskih ustanov na Goriškem. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pred nekaj dnevi iz ene od učilnic z odsluženo računalniško opremo, odvzel server znamke HP ProLiant in kasneje z ukradenim predmetom odšel neznano kam. Zaradi omenjenega nezakonitega ravnanja je storilec šolsko ustanov oškodoval za približno 300 evrov. Policisti PP Nova Gorica bodo po zaključku preiskave navedenega primera na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Neznanec na Ajdovskem kradel parfume
Včeraj, 12. februarja zjutraj, so policisti PP Ajdovščina tatvino prodajnih izdelkov (parfumi) v eni od trgovin v Ajdovščini. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec pred nekaj dnevi s prodajnih polic odtujil več parfumov različnih blagovnih znamk. Kasneje je neznani moški trgovino zapustil ne da bi poravnal račun za omenjene prodajne izdelke. Okoliščine kaznivega dejanja ajdovski policisti še preiskujejo in bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran