radio tomi predvajalnik

denarPoliciste Policijske postaje Nova Gorica je v preteklem tednu več občanov obvestilo, da jih neznani voznik oz. storilec na območju Nove Gorice in Solkana skušal prepričati, da so trčili in mu poškodovali njegov osebni avtomobil. Policisti so ugotovili, da je neznani moški, suhe postave visok približno 170 cm, črnih in kratko pristriženih las, temnejše polti, v italijanskem jeziku skušal več oškodovancev prepričati, da so ti z njihovim vozilom poškodovali njegov osebni avtomobil Audi A3, srebrne barve, italijanskih registrskih številk. Neznani moški je od oškodovancev tudi zahteval plačilo za domnevno povzročeno materialno škodo na omenjenem vozilu.

Zaradi razjasnitve okoliščin in ker obstaja velika verjetnost, da je neznani voznik dejansko oškodoval še več ljudi, morebitne oškodovance oz. vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije naprošamo, da se zglasijo na Policijski postaji Nova Gorica (Sedejeva ulica 11, telefon (05) 303 44 00, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.). Lahko pa se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran