radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24-ih urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko "113" prejeli 129 klicev. Obravnavali so 2 prometni nesreči, pri katerih je nastala premoženjska škoda. S področja kriminalitete so obravnavali 5 tatvin in poskus vloma v poslovni prostor. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 6 primerih.

Ob 11.14 so bili postojnski policisti obveščeni o penjenju vode v reki Pivki. Skupaj z gasilci so opravili ogled in z meritvami pH vrednosti vode ugotovili, da ne gre za onesnaženje. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem vzroka penjenja vode.

V trgovini na Škofijah je ob 19.23 javni red in mir kršil 62-letni moški, ki je vpil, se prepiral in grozil trgovkam. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

V pozno popoldanskih urah je v Kopru neznanec ukradel skuter Piaggio ZIP 50, modre barve. Lastnika je oškodoval za 500 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Ob 2.42 je nekdo v Luciji poskušal vlomiti v frizerski salon in gostinski lokal. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin, po preiskavi bo podana kazenska ovadba.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper smo od četrtka 13. 2. 2020 od 6.00 ure do danes do 6.00 ure, obravnavali 6 državljanov Sirije. Osebe so zaprosile za mednarodno zaščito.

Jure Griljc, mag. prav.
samostojni policijski inšpektor I
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran