radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v minulih dveh dneh sprejel:

  • 11 obvestil o prometnih nesrečah;
  • 4 kršitve predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 7 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom, lahka telesna poškodba, nasilje v družini s prepovedjo približevanja žrtvi nasilja in ponareditev denarja.

Dogodki:

  • Včeraj dopoldan so kranjski policisti intervenirali zaradi močnega dima s stanovanjske hiše. Ni bil požar, dim se je valil iz peči. Škoda ni nastala.
  • V Cerkljah na Gorenjskem je znana oseba pod ciprese stresla pepel in te so zato zagorele. Požar so pogasili gasilci. Postopek še poteka.
  • V Ribnem je zagorela suha trava. Škoda ni nastala.
  • Tržiški policisti so v petek opoldan obravnavali prijavo najdbe stare tromblonske mine, ki je bila najdena pri gradbenih delih. Policisti so kraj zavarovali, predmete pa so varno uničili strokovnjaki civilne zaščite za neeksplodirana ubojna sredstva.

policija splosniPromet
V petek pozno zvečer je voznik v okolici Gorenje vasi na ovinku zapeljal naravnost in trčil v obcestni betonski steber, vozilo pa je zatem odneslo v jarek. Voznik je utrpel telesne poškodbe, zanj pa je bil odrejen še strokovni pregled, da se ugotovi, v kakšnem stanju je vozil vozilo. Postopek še poteka.

Včeraj okoli 20.30 pa sta na gorenjski avtocesti pri Radovljici trčila dva osebna avtomobila. Povzročitelj nesreče je med prehitevanjem zadel voznika na voznem pasu. Oba sta zato izgubila nadzor nad avtomobiloma in trčila v zaščitno odbojno ograjo. V nesreči je nastala samo materialna škoda. Vozni in odstavni pas sta bila za čas ogleda zaprta, promet je potekal po prehitevalnem pasu.

Kriminaliteta
Na Jermanki je bilo v petek dopoldan med 9.30 in 11. uro vlomljeno v stanovanjsko hišo. Odtujena je bila denarnica. Na Jesenicah pa je včeraj okoli 22.30 zaenkrat neznani storilec z večstanovanjskega objekta odvrgel keramične in steklene izdelke, ki so poškodovali dva osebna avtomobila. Postopek še poteka.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran