radio tomi predvajalnik

policija splosniPrometne nesreče:
Dne 20.02.2020 okoli 16.30 ure se je na cesti Dornberk – Zalošče zgodila hujša prometna nesreča. Voznik motornega kolesa KTM Cross se je na mostu čez Vipavo dvignil na zadnje kolo in pri tem izgubil oblast nad motorjem, kar je imelo za posledico padec po vozišču. V motorno kolo, ki je zdrsnilo na nasprotni vozni pas je nato trčila voznica osebnega avtomobila, ki je pravilno pripeljala nasproti. V prometni nesreči se je huje telesno poškodoval voznik motornega kolesa, ki je ostal na zdravljenju v bolnišnici Šempeter. Voznica osebnega avtomobila ni bila poškodovana.

Dne 20.02.2020 okoli 15.00 uri se je v Bukovici zgodila prometna nesreča, katero je povzročila 50 letna voznica, ki je s svojim osebnim avtomobilom trčila v parkiran osebni avtomobil. V postopku so policisti ugotovili, da je vozila pod vplivom alkohola, saj je rezultat alkotesta, pokazal 1,01 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Začasno ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper njo bo spisan obdolžilni predlog.

Drzna tatvina pred nakupovalnim centrom:
OKC Nova Gorica je bil obveščen, da so na parkirišču pred nakupovalnim centrom v Novi Gorici eni izmed strank iz vozila ukradli torbico. Policisti so ugotovili, da je gospa na prednji sedež odložila torbico, nakar je iz nakupovalnega vozička spravljala stvari v prtljažnik svojega vozila. V tem času je drzni tat izkoristil njeno nepozornost in ji iz vozila ukradel torbico z vso vsebino.

Peter MIHALIČ
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran