radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči v katerih sta bila dva udeleženca telesno poškodovana, devet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in zasegli vozilo.

S področja kriminalitete je bila na območju Murske Sobote obravnavana tatvina denarja, dve tatvini goriva iz tovornih vozil in tatvina drv. Na območju Gornje Radgone obravnavani dve tatvini goriva, na območju Ljutomera pa obravnavana grožnja in nasilje v družini. Grožnja pa je bila obravnavana tudi na območju Gornjih Petrovec.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu je bil kršitelju na območju Muske Sobote zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota in Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran