radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj nekaj po 19. uri smo bili obveščeni o ropu prodajalne bencinskega servisa ob Celovški cesti v Ljubljani.

Po do sedaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da sta zamaskirana storilca vstopila v prodajalno. Od zaposlenih sta z orožjem v rokah in grožnjami zahtevala gotovino, ki sta jo vzela, nato pa s kraja pobegnila. Na kraj je bilo napotenih več policijskih patrulj.

Policisti so na podlagi informacij, ki jih je posredoval občan, izsledili vozilo s katerim sta se storilca odpeljala, ter ga pričeli ustavljati z modrimi lučmi in sireno. Voznik ni ustavil, pač pa je z vožnjo nadaljeval proti centru Ljubljane, na poti pa storil več prekrškov in trčil v najmanj dve vozili. Policisti so vozilo uspešno ustavili v križišču Vilharjeve in Celovške ceste, kjer so prijeli enega storilca. Drugi je zbežal s kraja, a so policisti tudi tega prijeli v bližini železniške postaje. Eden izmed storilcev je imel pri sebi tudi orožje. Pred prijetjem so policisti izstrelili štiri opozorilne strele. V dogodku ni bil nihče poškodovan. Policisti so osumljenima odvzeli prostost.

Občanu se za koristne informacije, ki so pripomogle k hitremu prijetju
storilcev iskreno zahvaljujemo.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran