radio tomi predvajalnik

policija splosniV zadnjih 24. urah smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 75 interventnih dogodkov.

Požar - Gotovlje
V Gotovljah je sinoči zagorelo večje gospodarsko poslopje. Požar je gasilo več kot 90 gasilcev z 22 gasilskimi vozili. Ogled kraja požara bomo opravili danes.

Rop - Celje
Sinoči, nekaj minut pred 20. uro, smo v trgovini na Ljubljanski cesti v Celju obravnavali rop. V isti trgovini smo rop obravnavali tudi v začetku februarja. Sinoči je neznani storilec, ki je imel na glavi črno ruto in sončna očala, oblečen v temne širše hlače in temno jakno, ter obut v črne čevlje, na pult pri blagajni položil izdelek, ko je blagajnik odprl predal blagajne, mu je storilec zagrozil z orožjem in iz predala ukradel bankovce ter pobegnil v smeri proti Babnemu. O storilcu zbiramo obvestila.

Vlom v stanovanjsko hišo - Spodnje Laže
Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Spodnjih Lažah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Storilec je v hišo vlomi v zadnjih dneh. Ukradel je nadzorno kamero.

Vlom v zabojnika ne delovišču - Medlog
Na delovišču v Medlogu smo obravnavali vloma v dva gradbena zabojnika, od koder ni storilec ničesar ukradel. Iz rezervoarjev dveh delovnih strojev je ukradel okoli 80 litrov goriva.

Tatvina - Pernovo
V Pernovem je neznani storilec iz denarnice, ki jo je lastnica pustila v odklenjenem vozilu, ukradel gotovino.

Zasega vozil – Celje in Slovenj Gradec
V Celju smo včeraj popoldne zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, v krvi je imel nekaj več kot promil alkohola.

Osebno vozilo smo zasegli tudi v Slovenj Gradcu, vozniku, ki je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja.

Pridržanja zaradi kršitev javnega reda in miru
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj do streznitve pridržali tri kršitelje. Prvi je javni red in mir kršil v Medlogu, drugi v centru Celja, tretji v Žalcu.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran