radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, ob 7. uri je na regionalni cesti med Litijo in Zagorjem pri odcepu za Polšnik prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena tovorno in tri osebna vozila. Nesrečo je povzročil 61-letni voznik osebnega vozila, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljal 46-letni voznik tovornega vozila.

Za tovornim vozilo je vozil 41-letni voznik, ki je želel preprečiti trčenje v zadnji del tovornega vozila in odvil levo, pri tem pa oplazil 37-letnika, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri, nato pa oplazil še vozilo 61-letnega povzročitelja.

61-letnik in 46-letnik, ki sta ostala vkleščena v vozilu in so ju s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci. V nesreči se je 61-letnik huje poškodoval, prav tako sta se telesno poškodovala 46-letni voznik tovornega vozila in 41-letnik osebnega avtomobila. 37-letnik pa ni bil poškodovan. S kraja prometne nesreče sta bila z reševalnim vozilom odpeljana 61-letni in 46-letni voznik.

Policisti trenutno še zbirajo obvestila in ugotavljajo vse okoliščine prometne nesreče in bodo po vseh zbranih obvestilih ustrezno ukrepali.

Cesta je bila zaradi ogleda nesreče in odstranjevanja posledic zaprta za ves promet do približno 9. ure.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran