radio tomi predvajalnik

policija splosniV zadnjih 24. urah smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 77 interventnih dogodkov.

Nesreča pri delu - Laško
Na območju Laškega smo v dopoldanskih urah obravnavali nesrečo pri delu. 82-letni moški je nameraval na traktorju očistiti kolesa, ker ni uporabil ročne zavore, je traktor vzvratno zdrsel po dvorišču in 82-letniku z zadnjimi kolesi zapeljal čez prsni koš ter ga hudo poškodoval.

Tatvina- Celje
Na eni od celjskih osnovnih šol smo obravnavali tatvino denarnice. Najverjetneje jo je ukradel neznani moški, ki ga je učiteljica, ko se je z učenci z igrišča vrnila v razred, opazila pred učilnico. V denarnici je imela poleg gotovine še dokumente ter bančno kartico.

Požar – Rogaška Slatina
Okoli 16.30 ure smo bili obveščeni, da je v Žahenbercu, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina, zagorel hlev. Pred ognjem so domači uspeli pravočasno rešiti živino in traktor. Vzrok požara še ni znan, ogled bomo opravili danes.

Rop – Celje
Okoli 17. 30 ure smo bili obveščeni o ropu trgovine na Kocbekovi ulici v Celju. Neznan moški, visok okoli 185 cm, izredno vitke postave, oblečen v črno jakno s črno kapuco, oprijete črne trenirka hlače, z medicinsko masko na obrazu, je vstopil v trgovino, s sprejem posprejal prodajalko in iz blagajne ukradel denar. Po ropu je odšel v neznano smer.

Zasega vozil - Celje
V Celju smo včeraj zasegli dve vozili in sicer vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, neregistrirano osebno vozilo, z nameščenimi registrskimi tablicami, ki pripadajo drugemu vozilu ter vozniku, ki je vozil kljub ukrepu začasnega odvzema vozniškega dovoljenja.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran