radio tomi predvajalnik

Zaradi omejenega gibanja za preprečitev širjenja virusa so ne le mestne ulice ampak tudi ceste bolj prazne. Seveda je to kot nalašč za motoriste. V zadnjih dneh imamo več klicev občanov, da motoristi divjajo po znanih cestnih odsekih. Sporočamo vam, da bodo prometni policisti, ki so ravno prejšnji teden odpeljali svoje kondicijske vožnje z motorji, pričeli poostreno nadzirati promet. Nadzirali pa ne bodo le motoristov, ampak tudi ostale voznike, ki kršijo prometne predpise.

policija motorji koper 1

policija motorji koper 2

policija motorji koper 3

Primer: včeraj so nadzirali voznike tovornih vozil, ki ne upoštevajo določenih omejitev in kršijo cestnoprometne predpise. Eden od voznikov tovornih vozil je v času prepovedi prehitevanja za tovorna vozila prehiteval na avtocesti med počivališčema Studenec in Razdrto, torej kar 5 kilometrov. Seveda je za seboj povzročil zastoj. Policista PPP Koper sta ga ustavila in mu izrekla globo v višini 300 evrov.

policija tovornjak koper

Vozite po predpisih in skrbite za svoje zdravje.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran