radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 1 obvestilo o prometni nesreči;
  • 2 kršitvi predpisov o varstvu javnega reda in miru v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijavo suma kaznivega dejanja vlom.

Dogodki:

policija splosniPepel
Na Jezerskem je bil včeraj obravnavan manjši požar v naravi. Okoliščine kažejo, da bi je veter verjetno razpihal pepel iz bližnjih zabojnikov. Tuje krivde policisti niso ugotovili. Požar so pogasili gasilci. V zadnjih dveh dneh so policisti obravnavali še dva druga primera požarov zaradi pepela. V enem primeru je lastnik vroč pepel odložil ob lesen pomožni objekt, ki je pogorel, v drugem primeru pa je bil pepel neprevidno odložen v plastično posodo, ki se je zaradi vročine vnela. Zagorel je bližnji zabojnik. Opozarjamo na povzročanje nevarnosti z neprevidnim odlaganjem pepela in k skrbnemu ravnanju z njim.

Ostajajte doma
Kranjskogorski policisti in gorski reševalci z Mojstrane so včeraj popoldan obravnavali prijavo pogrešane osebe. Moški je z Mojstrane odšel proti Dovški Babi, svojcem pa se ni oglašal na telefon. V začetku razvoja akcije so moškega gorski reševalci razmeroma hitro uspeli preklicati in ugotoviti njegovo stanje. Z njim je bilo vse v redu. Svojcem se ni oglasil zaradi slabega signala. Ponavljamo poziv, da ne vreme in tudi ne situacija ni prava za odhod v gore in opozarjamo na težave, ki pri morebitnem reševanju lahko nastanejo zaradi trenutnega epidemiološkega stanja. Nikomur se ne odreka pomoči, vendar sta in bosta prva varnost reševalcev in policije, »šele« potem je reševanje, ki se bo v slabšem vremenu zagotovo tudi zelo zavleklo.

Promet
Škofjeloški policisti so včeraj popoldan v Podlubniku obravnavali prevrnitev osebnega avtomobila. Voznika je zaradi neprilagojene hitrosti po trčenju v bankino, prometni znak ter hidrant in se prevrnil na streho. Vozilo je nevozno. Preizkus alkoholiziranosti je bil negativen. Proti njemu poteka prekrškovni postopek. Pozivamo k upoštevanju prometnih pravil in večjo pozornost na prilagojeno hitrost, varnostno razdaljo ter pravilno vožnjo po cesti. Bodite pripeti in med vožnjo ne uporabljajte telefona.

 prevrnjen avtomobil

Vlom
Neznani storilec je včeraj med 17.15 in 18. uro na makadamski cesti ob letališki stezi na Brniku poskušal vlomiti v osebni avtomobil. Ker z naviranjem vrat ni uspel, je storilec razbil steklo na vratih in odtujil denarnici.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran