radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 174 klicev občanov. V 48. primerih je šlo za interventne dogodke.

Vlom v stanovanjsko hišo in tatvina vozila
V Bregu pri Polzeli je včeraj ponoči neznani storilec, skozi garažna vrata vlomil v stanovanjsko hišo ter iz bivalnega dela hiše ukradel ključe dveh vozil in eno vozilo odpeljal. Gre za osebno vozilo znamke Audi A4, 2,0 TDI, bele barve, registrskih številk CE TR 574 . Vozilo je letnik 2016.

Vlom v gostinski lokal – Prevalje
Na Prevaljah smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je razbil steklo na vhodnih vratih lokala, vstopil in ukradel več različnih cigaret vrednih okoli 250 €.

Poškodovanje tuje stvari – Šoštanj
V Šoštanju je neznani storilec poškodoval domofon stanovanjskega bloka.

Povzročitev splošne nevarnosti – Celje
Okoli 17. ure smo bili obveščeni, da se iz garderobnega objekta ob nogometnem igrišču na Opekarniški ulici v Celju, vonja plin. Plin je najverjetneje uhajal zaradi nepravilnosti pri povezavi med pečjo in varnostnim sistemom. Ustrezne službe so poskrbele za zaprtje plina, gasilci so prezračili prostore. Materialna škoda ni nastala. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev splošne nevarnosti.

Poskus vloma – Vransko
Na Vranskem je neznani storilec poskušal vlomiti v prostore doma za starejše občane. Škodo je povzročil s poškodovanjem treh oken.

Poskus uličnega ropa, poskus vloma in prijetje storilca – Celje
Okoli 18.30 ure nas je občan obvestil, da ga je na Slomškovem trgu v Celju poskušal oropati moški, visok okoli 180 cm, star okoli 40 let, kratkih temnih las, oblečen v temnejša oblačila. Moški je občana prijel za ramena in zahteval denar. Občanu je uspelo pobegniti.

Poskus vloma v lekarno – Celje
Nekaj čez 19. uro nas je občanka obvestila, da je na Gledališkem trgu v Celju neznanec razbil okno lekarne in poskušal vstopiti. Ko je opazil občanko je odšel proti Vodnikovi ulici, kjer smo ga prijeli in mu odvzeli prostost. Moški, ki je poskušal vlomiti je 35-letni hrvaški državljan.

Kršitve javnega reda in miru na javnih prostoru
V Celju smo zaradi kršitve javnega reda in miru pridržali 38-letnega moškega, ki je pred trgovino na Ljubljanski cesti v Celju, pijan nadlegoval stranke ter grozil varnostniku. Kršitelju smo izdali plačilni nalog.

Kršitve javnega reda in miru v zasebnih prostorih
V popoldanskih urah smo bili obveščeni, da na območju Šmarja pri Jelšah, v stanovanjski hiši razgraja 50-letni moški, ki je pod vplivom alkohola. Kršitelja smo pridržali do streznitve, izdali smo mu plačilni nalog.

Sneg
Skorajda povsod na našem območju sneži, ceste so spolzke, zato bodite pri vožnji še posebej strpni in previdni. V Pečici promet ovira tovorno vozilo, ki je zdrsnilo z vozišča. Drugod trenutno ni posebnosti.

Miren in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran