radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 29 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 159 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine. 3-krat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru in javnem kraju (od tega enkrat v zasebnem prostoru).

Ilegalne migracije
Policisti PP Ilirska Bistrica so obravnavali 2 drž. Maroka, ki so ju po zaključenih postopkih predali nazaj na Hrvaško.

V Portorožu je nekdo vlomil v hišo, v kateri lastniki ne živijo. Pregledal je popolnoma celo hišo, vendar ni ukradel nič.

S parcele ob cesti Potok - Turki je nekdo ukradel 10 kosov valovite strešne kritine in 4 kovinske nosilce - stebre, dolžine 4m. Lastnik je oškodovan za približno 700 evrov.

Popoldan so v Hrpeljah policisti odvzeli vozniško dovoljenje 26-letnemu vozniku, ki je odklonil strokovni pregled na mamila. Sledi obdolžilni predlog.

V Dekanih pa so zasegli osebni avto 43-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran