radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 204 klice občanov. V 64. primerih je šlo za interventne dogodke.

Tatvina vozila – Slovenj Gradec
Na Kopališki ulici v Slovenj Gradcu smo obravnavali tatvino osebnega vozila znamke VW Passat, letnik 2001, srebrne barve, registrskih številk SG D6-346. Vozilo je bilo parkirano pod nadstreškom ob stanovanjski hiši.

Poškodovanje tuje stvari – Celje
Na Gubčevi ulici v Celju je ponoči neznani storilec v izložbo trgovine vrgel večji kamen in razbil steklo. V trgovino ni vstopil.

Tatvina – Lopata
Na avtocestnem počivališču Lopata je neznani storilec s poljskega tovornega vozila, medtem ko je voznik v vozilu počival, ukradel sprednjo masko vozila in luči.

Vlom v poslovne prostore – Celje
Na Lavi v Celju smo obravnavali vlom v prostore podjetja. Storilec je ukradel večji akumulatorski vijačnik znamke Makita.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Velenje
V Velenju, na Šercerjevi cesti, je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel moško kolo vredno okoli 650 €.

Vlom v trgovino – Celje
V večernih urah smo na Dečkovi cesti v Celju obravnavali vlom v trgovino. Podatkov o tem, kaj je storilec ukradel, še nimamo.

Kršitve javnega reda in miru na javnih prostorih
Na območju Šoštanja smo včeraj izdali plačilni nalog moškemu, ki je kršil javni red in mir na dvorišču stanovanjske hiše.

V Slovenj Gradcu pa moškemu ki je kršil javni red in mir na bencinskem servisu ter nadlegoval zaposlene.

Kršitev javnega reda in miru v zasebnih prostorih
V Podvelki smo plačilni nalog izdali moškemu, ki je kršil javni red in mir v zasebnih prostorih,

Zaseg vozil – Zreče in Ljubno ob Savinji
V Zrečah smo včeraj zasegli neregistrirano kolo z motorjem vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,61 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Na območju Ljubnega ob Savinji smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,57 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Vožnja pod vplivom alkohola
Na avtocestnem počivališču Lopata smo imeli včeraj v postopku ukrajinskega voznika tovornega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel 0,86 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika privedli na sodišče, kjer mu je sodnica v takojšnjem postopku izrekla 1.200 € globe, stransko sankcijo 18 kazenskih točk, po pravnomočnosti sklep sledi še šest mesečna prepoved vožnje na območju Slovenije.

Alkohol je še vedno mnogo preveč prisoten pri voznik v cestnem prometu. Tudi v tej izjemni situaciji, ki nas je doletela zaradi širjenja nalezljive bolezni, bomo redno nadzirali stanje prometne varnosti in ukrepali zoper kršitelje.

Miren in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran