radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 5 obvestilo o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami;
  • 2 kršitvi predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.

Dogodki:

  • Zaradi kršitve javnega reda in miru so škofjeloški policisti včeraj pozno zvečer pridržali moškega, ki je pod vplivom alkohola nadaljeval s prekrški. V dogodku sta bila sicer obravnavana dva moška, ki sta najprej povzročala hrup v stanovanju, potem pa sta s kršitvami nadaljevala še zunaj. Oba so policisti kaznovali z globo zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju in do policistov ter zaradi neupoštevanja njihovih ukazov. Pridržani kršitelj je bil oglobljen še zaradi nasilnega vedenja.

policija splosniOpozorilo
Ceste so spolzke. Voznike pozivamo k doslednemu upoštevanju prometnih pravil. Na vozilu ne sme biti snega, stekla morajo biti čista. Vozniki povečajte varnostno razdaljo in vozite s prilagojeno hitrostjo. Bodite pripeti in med vožnjo ne uporabljajte mobilnih telefonov.

Promet
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V Kranju sta dva udeleženca trčila zaradi neupoštevanja pravil o prednosti. Drugo nesrečo, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo, pa so policisti obravnavali v Radovni. O tej nesreči policisti še vodijo postopek, podan pa je sum na lažje poškodbe udeležencev.

Kriminaliteta
Na Poti v puškarno v Kranju je bilo včeraj med 18. in 20.40 uro z naviranjem vrat vlomljeno v osebni avtomobil in odtujena denarnica. Lastnike opozarjamo na izvajanje samozaščitnih ukrepov. Vrednih stvari se ne pušča v vozilih. Tudi sedaj, v času epidemije, je namreč enaka možnost za tatvine kot pred njo. Zato pozivamo k varovanju svoje lastnine.

V Svetem Duhu v Škofji Loki je neznani storilec poškodoval-prerezal ograjo na igrišču in povzročil za nekaj sto eurov materialne škode.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran