radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 21 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 161 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo, v kateri je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. Zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali eno poškodovanje tuje stvari. Kršitev javnega reda in miru ni bilo. Policisti PP Kozina so obravnavali 1 državljana Afganistana za nedovoljeno prehajanje državne meje.

Najden denar
Dopoldan nas je poklical pošteni občan in povedal, da je v Ankaranu našel denar, 250 evrov gotovine. Izročil ga je policistom. Nedolgo zatem pa je poklical še občan, ki je povedal, da je v Ankaranu izgubil denar, ki ga je pred tem dvignil na bankomatu in ga nato odložil na avtomobil, nanj pozabil in se odpeljal. Policisti zadevo še preverjajo.

Zasegi vozila
Na Škofijah so ustavili 38-letnega voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da vozi v času ukrepa prepovedi vožnje motornih vozil. Med Hrušico in Podgradom so ustavili 32-letnega voznika, ki je peljal osebni avto s pretečeno registracijo, v Kopru pa so ustavili 20-letnega voznika, ki je peljal avto brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vsa tri vozila so zasegli, vsem trem voznikom pa sledi obdolžilni predlog.

Prometna nesreča
Ob 15.38 je na cesti Šmarje - Krkavče motorist zapeljal v jarek. Odpeljan je bil v bolnišnico, po prvih podatkih pa nima hujših poškodb. Vzrok padca se še ugotavlja.

Zimske razmere
Na nekaterih cestah so zaradi sneženja in relativno nizkih temperatur zimske razmere. Ceste so ponekod deloma zasnežene, mokre in spolzke. Voznike, še posebej tiste, ki so na svojih vozilih že namestili letne pnevmatike, opozarjamo na povečano previdnost, hitrost vožnje pa naj prilagodijo razmeram na cesti, svojemu vozilu in svojim sposobnostim. Voznike pozivamo k doslednemu upoštevanju prometnih pravil. Na vozilu ne sme biti snega, stekla morajo biti čista. Vozniki povečajte varnostno razdaljo in vozite s prilagojeno hitrostjo. Bodite pripeti in med vožnjo ne uporabljajte mobilnih telefonov.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran