radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 21 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 134 klicev. Dan je minil brez prometnih nesreč, posredovali pa so zaradi šestih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe in sprožitve signalno varnostne naprave.

Vlomi
V Šmarjeških Toplicah je v noči na 25. 3. nekdo skozi vrata terase vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda povzročena z vlomom.

V Borštu pri Dvoru je med 22. 3. in 25. 3. neznanec poskušal vlomiti v dve počitniški hiši. V objekta ni vstopil, poškodoval pa je vrata in okno.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran