radio tomi predvajalnik

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 240 klicev, od tega 43 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času nismo obravnavali nobenega nedovoljenega prehoda državne meje.

V opisanem času smo obravnavali:

  • 4 manjše tatvine in eno kaznivo dejanje grožnje,
  • 3 prometne nesreče I. kategorije in 1 prometno nesrečo II. kategorije, v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala,
  • 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 na javnih krajih in 3 v zasebnih prostorih.
  • en poskus samomora,
  • v enem primeru smo morali vstopiti v tuje stanovanje, ker je obstajal sum, kasneje pa se je to potrdilo, da je v njem umrla ena oseba. Na truplu ni bilo znakov nasilja, obstaja verjetnost, da gre za naravno smrt. Vzrok smrti bo pokazala sanitarna obdukcija. Policisti bodo sestavili poročilo pristojnemu tožilstvu.

Interventnih dogodkov, ki bi posebej izstopali, nismo obravnavali.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran